Mina tre första

Det har blivit totalt tre "första" för mig den här veckan på saker jag egentligen borde ha gjort för flera år sedan. I Söndags var första gången någonsin jag besökte fjällen, närmare bestämt Tärnaby. Dit åkte jag med Emil, Emil S och Klara där vi bodde i Emil S fjällstuga. Det var en riktigt häftig upplevelse med underbart vackra vyer men samtidigt så blåsigt!
 
Väl i fjällen kom den andra "första"- att åka slalom. Jag är 19 år och har alltså aldrig tidigare haft ett par slalompjäxor på fötterna. En riktigt rolig och intressant upplevelse tycker jag, och jag åkte till och med i Ingemarbacken efter bara några åk i barnbacken! Detta med ganska mycket hjälp från Emil Sällström som är väldigt duktig på att lära ut (tack Emil!).
 
Det tredje "första" kommer då nu. Jag har aldrig tidigare haft en blogg även fast jag länge har velat. Jag antar att min okunskap i den tekniska världen har hållit mig borta från bloggvärlden, men nu blir det ändring på det! Den första tiden kommer bloggen förmodligen se lite galen ut och ändras tills den ser ut som jag vill ha den. Som sagt är jag nybörjare i det här också så det får ta sin tid.
 
Här hade jag i alla fall tänkt bjuda på lite text och förhoppningsvis massa fina bilder, både från lilla Piteå och från andra delar av världen. Så med det sagt... välkommen till min allra första blogg!
 
En bild på mig och Emil från Tärnaby
Kommentera inlägget här: