Julaftonskväll

God jul allihopa!
 
Förmiddagen spenderades hos Emil för att fira hans mamma som fyller år idag. Vi hann även med att öppna några julklappar. Efter det kom min morbror med familj till oss för att äta lunch och byta julklappar. Eftermiddagen har varit lugn och det passar bra då både jag och pappa tyvärr är sjuka. Snart är det dags för julbord sedan ska vi bara mysa på kvällen och kanske se någon bra film. 
 
 
 
 
 

Uppesittarkväll

Just nu sitter jag i tv-soffan med min bingolott i handen enligt tradition. Min förhoppning är som vanligt att vinna en liten bil, annars skulle en resa till Maldiverna också vara väldigt trevligt. När det är uppesittarkväll känner man verkligen hur julen kryper in genom dörren och det luktar knäck och pepparkakor i hela huset. Så mysigt!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa och hoppas ni vinner något på er lott om ni ockås spelar!
 
 
 
 
 

Klappar

Detta år tar vi det lite lugnt med julklapparna. Jag har redan allt jag behöver och det har de flesta andra också, men några småsaker har vi köpt ändå! Det är bara en liten julklapp som fattas så är jag klar. Att det är lika stressigt varje år?! Jag fattar inte.. Jag och Emil har bestämt att vi bara ska köpa något litet till varandra och sedan göra något tillsammans för pengarna i stället. Eftersom vi har det mesta så blir det mest att "byta pengar", därför blir det här bättre.
 
Det känns lite konstigt för när vi var små var det alltid knökfullt med julklappar under granen och ett år var nästan hela vardagrumsgolvet täckt. Vi måste ha varit riktigt snälla det året! Men som sagt, sedan dess har man hunnit samla på sig det man behöver och nu handlar julen mer om gemenskap och att ta det lugnt.
 
Hoppas ni hunnit julhandla allt så ni kan slappna av fram till jul!