Flygplatsen

Igår kväll åkte jag ut en liten sväng till Långnäs flygplats där resten av min familj var. Pappa åkte en sväng med sitt plan, Stefan och Wilma tränade deras nya hund Kira och mamma hjälpte till. Mysigaste hunden alltså, en mjuk, gosig och sprallig liten valp. Bilder på hunden kommer så fort jag hinner ta några.
 
 
 
Pappa
 
 
 
 
 

Två lediga dagar på Sandön

Sent igår kväll/natt kom jag och Emil fram hit till Sandön och Emils stuga. På förmiddagen firade vi hans syster Elsa som fyllde 16 år. Det bjöds på gott fika och bra sällskap, en mysig förmiddag! Efter det gick vi ut på en hyfsat lyckad timmes pokemon-jakt på stan. Dessvärre råkade jag springa rakt in i en vägskylt när jag fick syn på en pokemon(det small till ganska ordentligt) så nu sitter jag här med blåfläckigt svullet knä. Det är verkligen inget skämt att man kan göra illa sig när man spelar, man glömmer verkligen hela sin omgivning. Ändå försöker de göra folk uppmärksamma redan innan man börjar spela.. Jaja, det är i alla fall ett superkul spel!
 
Idag har vi åkt en sväng till Klubbviken för att ligga på stranden, äta lunch och dricka drinkar och öl. Nu på eftermiddagen har vi paddlat lite kanot och ätit god middag. Fantastiskt fint väder idag och det är lite extra kul när man är ledig.
Utsikten jag har medan jag bloggar. Underbar
 Födelsedagskortet vi gav till Elsa
 
 
 
 
Det var lättare att glömma än jag trodde
På Klubbviken
 
 
 
 
Vi paddlade ut till flytbryggan utanför stugan. Mer rofylld plats får man leta länge efter
 
 
 
 
 

Bosch

I torsdags fick jag en efterlängtad sen födelsedagspresent av världens bästa mamma och pappa- en mixer! Det var beställningsvara så jag fick den lite efter min födelsedag men det gör ju inget.
 
Jag har önskat mig en mixer/blender riktigt länge och nu har jag fått den allra bästa, en Bosch SilentMixx med extra tjockt glas och lock och dessutom sugproppar under så att den ska gå så tyst som möjligt. Hur underbart är inte det? Och supersnygg är den också! Jag kan lova att den kommer användas flitigt