Hemmafix

Ny micro, nya handtag till köksluckorna, nya brandvarnare, nya blommor, nya glas och mycket annat- det är vad jag och mamma köpt idag. Vi var verkligen i behov av en ny micro så det är helt klart dagens bästa inköp! Och riktigt snygg är den också. Det andra jag är otroligt nöjd med är våra nya handtag till köksluckorna. Tidigare hade vi gamla, fula trähandtag helt utan charm men de har nu bytts ut mot fina rostfria (något mer moderna) handtag. Tyvärr fanns det inte så många vi behövde när vi köpte dem men det är beställt fler så de kommer snart på plats också.
Jag och mamma har åkt runt hela dagen för att köpa småsaker och fixa till lite. Det är otroligt hur så små detaljer kan göra så stor skillnad. 
På morgonen hann även jag och Emil rengöra akvariet.
Det enda som fattas nu är att få upp ljusslingan jag tänkte att vi skulle ha under skåpen i köket så de lyser upp diskbänken lite snyggt sådär, men det får Emil hjälpa mig med en annan dag.
När jag och mamma fått det mesta på plats så åkte jag till Emil där hans föräldrar bjöd på middag och senare kom hans farmor och farfar förbi hos oss en stund. Nu är vi hos mamma och äter chips och myser. 
 
 
Handtagen som satt på köksluckorna innan..
..och efter. Så nöjd!
 Gamla micron (som inte ens funkar)..
 ..och den nya som passar in perfekt
 Samma stil på macro, ugn och diskmaskin
 
 
Vi (rättare sagt mamma) har även putsat fönstrena i uterummet. Buketten med röda rosor jag fick av Emil är riktigt snygg här ute, perfekt färgklick
Kommentera inlägget här: