Juni månad

Hej! Det var nu ett tag sedan jag skrev. Dels för att jag haft fullt upp med småsaker sedan jag och mamma kom hem från Italien, dels för att jag har jobbat och varit lat. Nu kommer i alla fall ett inlägg! Så vad har hänt sedan sist?
Det har blivit juni vilket innebär att det officiellt är sommar även om det inte ser ut så idag, jag överlevde flygresan hem, jag har jobbat, köpt fiskar/grejat med akvariet, pluggat, umgåtts med vänner och med min pojkvän. Bland annat var jag hos Sandra samma kväll som vi kom hem från resan. Hon har just fyllt 20 så hon bjöd på massa snacks och andra tilltugg. GRATTIS!!! <3
Igår åkte jag och Emil med Emil S till Luleå för att byta en mördarfisk mot små, snälla fiskar. Passade på att äta middag på mat&prat och ta en kaffe på Espresso House när vi ändå var där.
Det blir tyvärr mobilbilder med dålig kvalitét idag då jag inte har kameran i närheten, men nästa gång kommer bättre bilder!
Jag hade någon tanke om att skriva ett inlägg om vad jag tyckte om resan(kanske även resan till Prag) men det får bli en annan dag. Kanske det kan hjälpa någon som är lite fundersam om Italien(eller i alla fall Sardinien och Rom som jag själv besökt) är rätt resa för dem. 
Idag åt jag och Emil lunch på Nodo och på eftermiddagen när han åkt till jobbet kom mamma till oss för att hjälpa till att putsa fönster, i alla fall insidan av fönstren då det är sånt skitväder ute. Nu väntar jag bara på att min prins ska komma hem från jobbet så vi kan se ett avsnitt av Dexter och gosa ner oss med en påse godis. Ha en bra kväll!
Detta är alltså en del av ön Korsika. Kan vara den längsta strandremsa jag någonsin sett och fick ändå inte med hälften på bild
 En bild tagen direkt efter vi gått upp alla trappsteg från Grotte di Nettuno. Jobbigt och supervarmt!
 
Bild lånad av Sofia/Lydia(?) 
Tristan och Sofia på Bishops
 Elakingen vi lämnade tillbaka som för övrigt var en papegojciklid för de som undrar
 Emil(S) fick bära in vår mördarfisk till fiskaffären och sedan välja en ny liten firre döpt efter honom. Visar den en annan dag!
 
Väldigt blandade bilder i detta inlägg känner jag. Detta är i alla fall från sista dagen på resan
Emma:

Fin du är! ☺️

Svar: Men desamma! 😄
Nina Oldenmark

Kommentera inlägget här: