Vår lördag

När vi vaknade på morgonen och öpnnade dörren till balkongen så såg vi att vädret inte var det bästa. Inte speciellt varmt och ingen sol så långt ögat kunde nå. Vi gick till affären precis bakom där vi bor för att handla lite färskt bröd och frukt. Det blev frukost på balkongen tills vi gick ner till poolen en stund för att försöka få oss lite färg. Solen började glimta fram korta stunder men inte mycket. Efter en stund tog vi glass-paus på favoritstället. När vi var nöjda med att ligga vid poolen gjorde vi oss i ordning och gick en sväng i området här. Vi har fortfarande hemsk träningsvärk efter alla trappsteg ner till grottorna så vi kände att vi ville vila benen lite och bara hålla oss i närheten.
 
Det fanns en liten djuraffär i närheten som vi kikade runt i, men jag måste säga att den inte alls var lika bra som hemma. Vi hamnade sedan på en urusel restaurang nere vid havet för att äta middag. Det tog ca 25 minuter tills vi fick beställa vår mat och mycket längre tid att få maten som var hemsk. Både jag och mamma beställde varsin pizza och en gemensam sallad men jag fick alltså ingen tomatsås på min pizza(?). Och ja, jag kollade noga i menyn att det skulle vara det. Det gick knappt att skära pizzan då botten var som tuggummi. Salladen hade nog inte varit fräsch på länge, gick inte ens att äta. Jag åt nästan halva pizzan innan jag gav upp. Omöjligt att få kontakt med servitörerna så att vi kunde få betala och gå därifrån. Alla runt omkring såg riktigt missnöjda ut och för den usla servicen och maten så var ju priset alldeles för högt.
 
När vi äntligen kommit där ifrån gick vi upp en snabis till lägenheten och sedan satte vi oss på en fullspäckad bar/juice-ställe/café för att se lite fotboll. Grattis Real Madrid! 
Tilltugg till frukosten
 
 
 
Sämsta maten och servicen någonsin, även om det ser flott ut. 
 En liten mysig bar/restaurang efter vägen
 Strandpromenaden
 
 
 
Kategori: Allmänt, Resor; Taggar: Italien, Resa, Resor, Semester;
Kommentera inlägget här: