Wraps

Det fick bli wraps till middag idag. Inte så väldigt komplicerat men bra ändå med tanke på att vi oftast hämtar hem mat. Tortillabröden fylldes med kycklingbitar, ruccola, cocktailtomater och mangoraja. Simpelt som sagt, men otroligt gott!
 
Imorgon jobbar jag hela dagen men det känns mer än okej eftersom jag jobbar med Stina! Det blir nog en ganska lugn dag så vi ska försöka julpynta lite på jobbet om det finns tillfälle för det. Hoppas ni alla har haft en härlig måndag!
 
 

Söndagsfilm

Igår kväll kom Rasmus hit för att titta på film. Det blev The Purge, en skräck/actionfilm. Lite för mycket "pangpang" och liknande för min del men det var en riktigt bra filmidé och välgjord film. Rekomenderas för den som tycker om att vara på helspänn under en hel film där det händer saker hela tiden
 
 

Skyltsöndag

Det är alltid mysigt med skyltsöndag, tomtar i stan och lukten av varm glögg. Jag fick med mig ett par skor hem från stan idag vilket var riktigt välbehövligt. Jag har bara kalla skinnskor med klack så det kändes bra att hitta ett par skor som håller mina fötter varma. De är absolut inte i min stil men det är antingen dessa eller Uggs så valet var inte allt för svårt. Jag kommer nog vänja mig vid dem ganska snabbt och de är väl ändå helt okej. Varma om inte annat!