Den första är på plats

Jag tänker inte överraska och säga att jag haft en spännande lördag idag heller. Den som vanligt spenderats på jobbet(Ängeln denna helg). Tog med mig en lasagne hem efter jobbet som jag åt i total tystnad för att återhämta mig efter det kaos som rått ungefär precis hela dagen. Det har verkligen varit mycket att göra idag men det är bra, då går tiden fortare! 
 
Om jag ska lyfta det bästa med dagen så är det att jag fått min första riktiga taklampa på plats och den fick hänga i köket! Nu tänkte jag tvätta lite kläder och montera vidare. Igår kväll byggde jag ihop mitt andra sängbord så de ska skruvas upp så fort jag är hemma när det inte är efter klockan "nu måste du hålla tyst och tassa på tå". Det tar sin tid att anpassa sig till att bo i lägenhet med grannar på andra sidan väggen.. Met tar sig. Tror jag.
 
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll allihopa!
 
 

Samsung release event

Igår kväll anordnade Samsung ett release-event för deras nya Q-led tv och telefonen S8 samt S8+. Eventet var då i guldbaren i Coop Arena i Luleå. Mycket trevligt! Tyckte det var precis lagomt mycket prat om produkterna (ja, man lessnar ju efter att ha hört samma sak många gånger) och god mat. Tummen upp!
 
Kort sagt så var det en kul kväll tillsammans med mina fantastiskt fina arbetskollegor från MediaMarkt. Ni är bäst!
 
 
 
 
 
 
 
Denna bild blev tyvärr sämre kvalité eftersom Axel skickat den till mig via Facebook men jag ska se om jag kan förbättra den senare

Sedan sist

En godisskål får sammanfatta denna helg! Jag har jobbat på MediaMarkt alla dagar sedan sist jag skrev och i helgen har jag dessutom dykt in på Ängeln efter att jag slutat på MediaMarkt för att hjälpa lite mot kvällen. Ikväll ska jag nog lägga klart schema för maj månad och skriva lite fakturor om energin räcker, men först tänkte jag riva av ett heldagspass på Ängeln.
 
Nu börjar jag i alla fall se ljuset i tunneln. Senaste dagen jag var ledig var alltså 17/3, men snart är det dags för en ledig dag igen(om ingen är sjuk vill säga)! Den dagen är då planerad på onsdag så då ska jag försöka passa på att göra bort lite små ärenden och montera upp fler möbler så det inte känns så tomt här i lägenheten. Börjar bli lite sugen på att få klart saker och ting här.
 
Arbetspassen har i alla fall varit toppen! Jag har mått lite sådär några dagar nu men eftersom jag har världens finaste vänner och arbetskollegor så jag har klarat det riktigt bra ändå! 
 
Sammanfattningsvis har helgen (och förra veckan då) varit riktigt trevliga. De flesta timmarna har spenderats på jobb(-en) men det gör ju inget om man trivs. Blev dessutom bjuden på en trevlig lunch av min chef John i fredags, lyx bara det!
 
Efter arbetspassen har jag i alla fall mått gott, ätit godis och levt.