Jag trivs!

Bra arbetskollegor är verkligen det viktigaste på ett jobb. För tillfället har jag tre jobb och jag trivs så himla bra! Det har blivit många timmar på MediaMarkt nu då jag hoppar in extra för en kollega som är ute och reser och det är jag väldigt tacksam för att jag får göra. Att jobba oftare gör att man lättar kommer in i hur allt fungerar och får in rutin. Nu känns det äntligen som om saker börjar falla på plats. Kollegorna är inget annat än fantastiska! Alla är så snälla och hjälpsamma. Det är ingen som suckar och rullar med ögonen när man kommer med frågor(vilket man ofta gör så här i början) så det känns skönt att man verkligen får hjälp och blir bra bemött. Att jobba är jättekul och mina fantastiska kollegor förgyller hela arbetsdagarna. 
 
Idag har jag jobbat på Din Sko här i Piteå vilket också är superkul! Ett lite lugnare tempo men ändå alltid något att göra och även där jättebra kollegor.
 
Imorgon är det Luleå och MediaMarkt igen och det känns superkul! Dessutom är det Emils födelsedag så det blir fika och firande efter jobbet. Ha en fin kväll! 
 
 

Video från alla hjärtans

Här är en video Emil gjort från alla gjärtans dag♥
 
Jag har hunnit springa en vända på stan och inhandla lite småsaker. Det är många arbetsdagar på gång nu så jag passade på att köpa det jag kommer behöva de dagarna jag jobbar. Krångligt det där när man jobbar just när alla affärer är öppna..
 
Jag och Emil åt lunch på Nodo och nu tar vi det bara lugnt innan jag åker till jobbet. Fantastiskt härligt väder ute idag även fast det blåser lite. Ha en fortsatt trevlig fredag!
  
             

Alla hjärtans dag- överraskning

Alla hjärtans dag var inte alls som jag tänkt att den skulle vara innan. Förra veckan satt jag och tittade på lite hotell och tänkte att jag och Emil kanske kunde övernatta någonstans på alla hjärtans dag. Jag berättade för honom om mina hotellplaner men fick bara tillbaka ett "nej vi gör något litet bara". 
 
Jag var verkligen sugen på den där hotellnatten så jag blev lite lagomt nedstämd när Emil inte riktigt reagerade som jag hoppats. Hur som helst så överraskade han mig med en hotellnatt i sviten på Savoy i Luleå! Hur gulligt är inte det!? Den stunden fanns det nog ingen gladare än jag! Han hade redan bokat hotellet innan jag började prata om det så han försökte att inte avslöja sig när jag berättade om mina planer.
 
Alla hjärtans dag började i alla fall med att vi åkte till McDonald´s (romantiskt ellerhur), sedan kollade vi på soffor och sängar på Storheden en stund innan vi åkte och checkade in på hotellet. Emil hade bokat bord så vi åt en magisk middag på Pastabacken. Efter det gick vi till hotellet en stund för att vila (jag somnade till och med en stund, typiskt mig) och sedan gick vi til O´learys för att se hockey. På väg tillbaka stannade vi till på Bishops en stund innan det var dags att gosa ner sig i hotellsängen. 
 
Jag hade världens bästa dag med min favorit<3
 
Hoppas ni alla hade en härlig dag tillsammans med nära och kära!