Mitt nya jobb

Eller mina kan man väl säga, eftersom det egentligen är två nya jobb! Sedan tidigare jobbar jag ju på min pappas restaurang(Ängeln), men nu känner jag att jag vill testa något nytt, speciellt en annan bransch. 
 
Från och med nu hittar ni mig alltså på gsm Telecom- avdelningen på MediaMarkt på Storheden (ska alltså sälja telefoner, surfplattor och abonnemang), på Din Sko här i Piteå och än så länge fortfarande på Ängeln där jag även har hand om lite av det administrativa arbetet. 
 
Det kommer bli så att jag har alla tre jobb samtidigt tills dess att jag får tillräckligt mycket timmar på någon av jobben. Riktigt spännande känns det! Jag har redan gjort bort mina två utbildningsdagar på MediaMarkt så nu har jag lite extrasaker att läsa på här hemma innan mitt första "riktiga" arbetspass på fredag. Jag har fått en tillsvidareanställning där men inte än på så många timmar jag önskar. På Din Sko har jag provjobbat en dag och där kommer jag då jobba extra vid behov. Förhoppningsvis gör jag ett bra jobb och får jobba ännu mer på båda ställena. Det känns riktigt kul och motiverande, ingen är gladare än jag!
 
Har fått en tjock mapp med papper att läsa igenom och även göra lite utbildningar på datorn 
 

En perfekt cirkel

Har ni någonsin sett en snyggare design på en ögonskugga?! Så himla stilren och lyxig!
 
Köpde denna ögonskuggspallet från smashbox till mamma i julklapp, men nu funderar jag på att köpa en egen också. Riktigt bra ögonskugga med mycket pigment, det gillar jag! Dessutom perfekta färger för mig. Rekomenderas starkt till er som också gillar de lite mer naturliga färgerna
 
 

930 Nude Embrace

Mitt första läppstift någonsin köptes igår av Jennifer på Kicks i Luleå. Jag har väl aldrig tidigare haft ett "riktigt" läppstift utan mest Lipsyl och blänkande läppglans utan färg. Det beror mest på att jag inte tycker det finns så mycket att måla på då jag har en näst intill obefintlig överläpp. Men jag bestämde mig i allla fall föra att testa ett läppstift nu och det kunde nog inte ha passat bättre om jag får säga det själv. Färgen 930 Nude Embrace var den jag köpte. Lätt att applicera, sitter bra och naturligt och dessutom är den matt. Perfekt!
 
Jag fick även med mig en ögonskuggspalett från LÓRÉAL Paris i färgen beige. Ni märker kanske att jag gillar de lite mer naturliga färgerna..
 
En sak jag inte tog någon bild på var en ögonskuggsprimer från Kicks egna märke som jag köpte här om dagen. Jag har inte provat den ännu men det passar väl perfekt att prova den med de nya ögonskuggorna? Alltid kul med nytt smink!
Färgen ser lite rödare ut på bild än i verkligheten. Rekomenderar verkligen denna!