Franskt

Hur fina?! I tisdags hade jag en bokad tid på Sundsgatan 31 för att fixa naglarna vilket verkligen var behövligt! Det såg hemskt ut innan kan jag säga. Jag är sjukt nöjd och kan verkligen rekomendera att ni ringer dit och bokar en tid hos Emilia. De naglarna jag valt heter faded french och nu har de erbjudande på just dem, men det gäller bara till 31 mars så skynda er!
 
Nu ska jag byta om och köra ner till jobbet för att avverka ett pass med Stina. Ha en fin torsdag!
 
 

Slarvig

Det har blivit lite sämre uppdatering här på sista tiden, men jag har inte glömt bort bloggen! Det har blivit en hel del jobb på sista tiden. Varje dag faktiskt. Och så har jag lyckats slarva bort minneskortet till kameran så jag kan inte ta några bilder just nu. Tycker det är så tråkigt att göra inlägg utan bilder. Ska köpa mig ett nytt och skärpa mig med uppdateringen!
 
Sedan sist har jag som sagt mest jobbat och även umgåtts en hel del med min bror. Det börjar bli varmare ute vilket känns riktigt bra. Någon vecka till sen jäklar ska jag sätta igång och börja motionera!  Förresten så gick det riktigt bra på Ikea!! Jag köpte allt jag hade skrivit upp på listan förutom ett badrumsskåp som tyvärr var tillfälligt slut. Så nu står alla saker i garaget här och väntar på att jag ska få den där efterlängtade nyckeln i handen.
 
Nu ska jag göra mig klar och åka ner på jobbet som idag är Ängeln. I helgen hittar ni mig annars på DinSko där jag också var igår. Vårnyheterna är inne och denna helg kör vi 20% rabatt på alla skor och utensilier så passa på att kika förbi!
 
Köpte mig en ny vårjacka på HM för ett tag sedan. Snart är våren här på riktigt!
 

Ses på gränsen

Väskan är packad och bilen är startad. Jag ska bara plocka på mig någon dricka från kylen så ska jag åka och hämta upp Stina. Idag styr vi mot Happaranda och Ikea! Inköpslistan är lång så jag hoppas vi får plats med allt, men om det inte får plats i en Volvo, var ska det då få plats? Har nog ingen anledning att orora mig