Grönt

En växt. Något annat levande i lägenheten som inte är jag själv..
 
Idag inhandlade jag en plastväxt och en riktig(!!) växt på Buketten i stan. Det känns lite mer hemma då tycker jag! Dock lär väl den riktiga växten vara stendöd nästa vecka om jag känner mig själv rätt, men den får stå och vara fin några dagar i alla fall!
 
Ledig är vad jag varit precis hela dagen så jag gick ner för att äta frukost med mamma på jobbet (fast innan öppning utan att jobba) sedan åkte jag en sväng förbi Backen för att köpa gardinstänger och några småsaker. Hämtade upp Stina, åt lunch på Nodo tillsammans och gick på stan en sväng innan vi åkte till mig för att sätta upp gardinerna och fixa annat som jag visar senare! 
 
På kvällen åkte jag och mamma för att fira min moster Annelie, grattis igen!<3 Efter det har jag bara hämtat en omgång kläder till hemma och nu ska jag snart bädda ner mig. Morgondagen spenderar jag med mamma. Sovgott!
 
 
 
 
Försökte ta en bättre bild på taklampan i köket. Ljus och fräsch är den!
Tog hit och packade upp alla mina EvaSolo-glas.. Har fått ihop en ganska stadig samling nu
 

Välkommen hem till mig!

Valborg igår och vädret kunde nog inte ha varit sämre tyvärr. Tråkigt för alla de som hade speciella planer för helgen, men för oss andra hade det ju mindre betydelse.
 
Jag spenderade dagen på Ängeln, sedan gick jag hem till mig (alltså en trappa upp). Passade på att ta några bilder på lägenheten medan tiden fanns, innan jag satte mig och målade lite i min målarbok för vuxna (som för övrigt är den bästa investeringen jag gjort någonsin). Har inte så mycket annat att skriva om eftersom det inte händer så mycket annat för tillfället.
 
Om någon av er missat att läsa tidigare så har jag alltså flyttat till Källbogatan 2A mitt i stan där jag bor själv i en stor trea! Jag bor alltså i samma lägenhetsbyggnad som sitter ihop med restaurangen och jag kan faktiskt bara gå en trappa ner så kommer jag direkt in i köket på jobbet utan att gå utanför porten till byggnaden. Den ni! Det är nog få som har så nära till jobbet som jag.
 
Har som sagt inte hunnit få så mycket saker på plats än, därför visar jag bara lite små delar åt gången. I maj är jag ledig mer så då ska jag se till att få klart här! Har i alla fall hunnit få hit lite kläder så jag slipper åka hem till mina föräldrar hela tiden för att byta om och kunna åka någon annan stans än till jobbet i arbetskläder haha.. Jag återkommer till er mina kära vänner när det är bestämt ett inflyttningsfika/fest här, vilket lär bli mitten av maj! Då är ni alla hjärtligt välkomna<3
 
Nu ska jag klä på mig och bege mig mot Kallax för att hämta mamma som varit i Bali en hel månad, äntligen är hon hemma igen! I eftermiddag ses vi i första-maj-kaoset på Ängeln. Ha en fin måndag/söndag
 
 
 
 
 
Ordning och reda som vanligt hos mig
 
Mysigaste filten någonsin! Den finns på Jysk om någon vill ha en likadan
 
Hittade även denna fina ljusslinga på Rusta