Trötta och nöjda

Vi kom fram till hotellet strax efter lunch. Emil föreslog att vi skulle ta det lugnt en liten stund och titta på Broadchurch. Det slutade med att vi båda somnade och vaknade inte förens halv fem.. Vi är ganska trötta båda två efter den korta (men väldigt tidiga) resan och dessutom är det en liten förkylning som ligger där bakom och spökar så man blir lite extra seg. Den vill verkligen aldrig ge sig!
 
Jag måste ge en stooor tummen upp till vårt hotell! Superfräscht och stilrent, byggt förra året. Centralt ligger det också, (10/10!) kan inte bli bättre. Av alla rum så var det bara 4 stycken som hade tillgång till en liten uteplats, och vi har ett av de rummen. Ingen jättemysig plats kanske men skönt att kunna gå ut på morgonen och känna på temperaturen så man vet vad man ska ha på sig osv. 
 
När vaknat till och bytt om åt vi middag på en restaurang ganska nära hotellet och tittade sedan runt lite, men efter ett gemensamt beslut blev det så att vi gick tillbaka hit till hotellet tidigt för att kunna få ordentligt med sömn och återhämta oss lite. Ingen är bestämt om morgondagen, så vi får ta dagen som den kommer och bara njuta!
 
 
 
 
En spegel i glasväggen, hur smart?
Vår lilla uteplats
 
Innergården som tillhör lobbyn
 
Kommentera inlägget här: