Minus

Tänk att det redan är december! Hur kan tiden gå så snabbt? Idag är det hela -14 grader ute, men det är bara att vänja sig för det är ju så vintern är här uppe. Vackert är det i alla fall! Det kändes lite jobbigt att kleta på mascara och limma fast fransar eftersom de ändå bara blir frostiga när det är så kallt ute så jag skippade det helt idag. Men det är skönt, då är det en sak mindre att tvätta bort ikväll. Det fick bli en enkel hårknut också för att slippa tjorva med håret när halsduken ska av och på.
 
Idag har jag och Emil ordnat med lite småsaker och planer så det känns riktigt skönt att ha fått lite gjort! Ikväll bakar jag nog lite pepparkakor med mamma och träffar min lillebror innan han åker iväg till Spanien med sin tjej.
 
 
 
 
 
Igår fick jag riktiga julkänslor när vi besökte min moster. Hon hade gjort riktigt mysigt hemma hos sig!
 
 
Arletta Ellington:

Tänk så olika vi är (och det är väl bra att vi är). Själv är jag en sån där epikuré att jag vill spara njutningen så att förväntan och lite spänning byggs upp och så tar jag in granen kvällen före julafton. Varför är jag sån? Är nog sån med all njutning förstås. Känner mig lite gammaldags också. "Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge" - va? Vad säger du om det? :-)

Svar: Jag förstår dig helt! Hemma hos oss sätter vi uppgranen 2-3 dagar innan jul(denna gran är hos min moster) och tomtarna åker upp kring lucia. Själv tycker jag det är mysigt med lite julstämning någon vecka innan jul, men inte allt för tidigt!
Nina Oldenmark

Kommentera inlägget här: