Världens kanske smartaste idé!

Uppe i gallerian Arndale har de en food court, alltså en stor yta med stolar och bord och runtom finns olika "restauranger". Man kan beställa från vilket ställe man vill och ändå sitta tillsammans. Hur smart är inte det? Några av kedjorna som finns där är Subway, McDonald´s och Tacobell.
 
Hur som helst så hade en av de andra restaurangerna kommit på det smartaste någonsin! Ni vet hur man ofta har svårt att bestämma sig vad man ska äta? Man är hungrig men vet inte riktigt vad man är sugen på. Ena sekunden är det pizza och nästa sekund är det pasta. Kanske en macka också skulle vara gott..
 
Här har vi den perfekta lösningen alltså! Man kan äta fyra olika saker! En italiensk restaurang sålde måltider med tre "rätter". Man fick en halv pizza av valfri sort, en tredjedel av tallriken fick man pasta på (det fanns fyra olika sorters pasta att välja mellan) och på den sista delen fick man pommes. Förutom det fick man även en halv vitlöksbaugette på sidan. Allt var otroligt gott och denna idé dämpade verkligen ångesten över att behöva bestämma sig för vad man skulle äta.
Det var mycket godare än det ser ut
Kommentera inlägget här: