Om en vecka

Hej! Hoppas alla har haft en bra dag trots det trista vädret. Min dag började med att Emils mobil ringde massa gånger så att jag inte kunde somna om, men tur är väl det, vem vill sova bort hela dagen? Jag brukar ofta tycka det är väldigt svårt att kliva upp och ta vara på dagen i detta väder, men idag gick det alldeles utmärkt!
 
Till frukost/lunch åt jag yoghurt med müsli(min nya favorit för er som inte visste) och Emil ansträngde sig lite mer och lagade sig en omelett med macka. 
 
Jag hann kasta på mig lite puder och måla på mig ett par ögonbryn innan vi åkte mot Luleå för att hämta Emils bror och hans tjej. Vi hann även en liten sväng på stan och äta "mellis" på McDonald´s. Skönt att inte stå och slösa bort massa tid på att sminka sig när det är en sådan här typisk mysdag. Och ännu skönare att inte slösa tid på att tvätta bort det sen, för det är verkligen något jag tycker är tråkigt.
 
När vi kom hem åkte Emil till jobbet och jag städade lite, handlade, fixade lite pommes till middag och satt i uterummet en stund och bara lyssnade på regndropparna som slog mot taket. Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa för att skriva detta inlägg eftersom vi inte har internet hos oss än, men nu är det bara 8 dagar kvar till de kommer och kopplar in bredbandet. Som jag längtat!
 
En annnan sak är att det bara är en vecka kvar tills jag fyller 20 år nu. Det känns verkligen som om jag precis fyllt 15 och fått köra min mopedbil för första gången. Tiden går verkligen fort.. Hoppas i alla fall på lite mer utomhus-vänligt väder nästa tisdag.
 
 
 
 
Naturligt mörka ögonfransar är bra när man inte orkar stå och sminka sig
Kommentera inlägget här: