Ett sista försök

När vi ätit frukost packade vi varsin väska och gick ner till stranden. Vi låg en stund i solen men kände oss lite hungriga så vi gick lite längre bort på stranden till en restaurang som heter Lido för att äta lasagne till lunch. Lagomt gott måste jag säga. Det var alldeles för kallt för att sitta där i skuggan och äta så vi nästan kastade i oss maten för att kunna ställa oss i solen igen. 
Tanken var att vi skulle ligga vid stranden en liten stund till, men efter att ha suttit i skuggan och vinden var vi så nedkylda att vi inte kunde stanna kvar i den "svalkande" brisen på stranden. Det har faktiskt varit flera grader varmare hemma idag än det vart här...
 
Vid poolen gjorde vi oss ett sista försök att få lite färg innan hemresan. Kanske gav det någonting, men det är superkallt i skuggan och i poolen. Det kändes inte speciellt kul att doppa sig i det kalla havet heller när man såg alla uppspolade maneter och tentakler från maneter längs strandkanten. Maneter kan nog vara det djur jag är mest rädd för efter spindlar. Spindlar är fruktansvärt äckliga, speciellt dom som hoppar!
Vi tog oss i alla fall ett litet dopp i den kalla poolen och nu är vi snart redo att börja packa. Ikväll blir det mest troligt pizza till middag på någon restaurang i närheten.
 
 
 
 
 
 
Den lite mer privata stranden Maria Pia som ligger bakom sandbanker och träd. Min favorit här!
 
Kategori: Allmänt, Resor; Taggar: Italien, Resa, Resor, Sardinien, Semester;
Kommentera inlägget här: