Sedan sist

En godisskål får sammanfatta denna helg! Jag har jobbat på MediaMarkt alla dagar sedan sist jag skrev och i helgen har jag dessutom dykt in på Ängeln efter att jag slutat på MediaMarkt för att hjälpa lite mot kvällen. Ikväll ska jag nog lägga klart schema för maj månad och skriva lite fakturor om energin räcker, men först tänkte jag riva av ett heldagspass på Ängeln.
 
Nu börjar jag i alla fall se ljuset i tunneln. Senaste dagen jag var ledig var alltså 17/3, men snart är det dags för en ledig dag igen(om ingen är sjuk vill säga)! Den dagen är då planerad på onsdag så då ska jag försöka passa på att göra bort lite små ärenden och montera upp fler möbler så det inte känns så tomt här i lägenheten. Börjar bli lite sugen på att få klart saker och ting här.
 
Arbetspassen har i alla fall varit toppen! Jag har mått lite sådär några dagar nu men eftersom jag har världens finaste vänner och arbetskollegor så jag har klarat det riktigt bra ändå! 
 
Sammanfattningsvis har helgen (och förra veckan då) varit riktigt trevliga. De flesta timmarna har spenderats på jobb(-en) men det gör ju inget om man trivs. Blev dessutom bjuden på en trevlig lunch av min chef John i fredags, lyx bara det!
 
Efter arbetspassen har jag i alla fall mått gott, ätit godis och levt.
 
 
Kommentera inlägget här: