Alla hjärtans dag- överraskning

Alla hjärtans dag var inte alls som jag tänkt att den skulle vara innan. Förra veckan satt jag och tittade på lite hotell och tänkte att jag och Emil kanske kunde övernatta någonstans på alla hjärtans dag. Jag berättade för honom om mina hotellplaner men fick bara tillbaka ett "nej vi gör något litet bara". 
 
Jag var verkligen sugen på den där hotellnatten så jag blev lite lagomt nedstämd när Emil inte riktigt reagerade som jag hoppats. Hur som helst så överraskade han mig med en hotellnatt i sviten på Savoy i Luleå! Hur gulligt är inte det!? Den stunden fanns det nog ingen gladare än jag! Han hade redan bokat hotellet innan jag började prata om det så han försökte att inte avslöja sig när jag berättade om mina planer.
 
Alla hjärtans dag började i alla fall med att vi åkte till McDonald´s (romantiskt ellerhur), sedan kollade vi på soffor och sängar på Storheden en stund innan vi åkte och checkade in på hotellet. Emil hade bokat bord så vi åt en magisk middag på Pastabacken. Efter det gick vi till hotellet en stund för att vila (jag somnade till och med en stund, typiskt mig) och sedan gick vi til O´learys för att se hockey. På väg tillbaka stannade vi till på Bishops en stund innan det var dags att gosa ner sig i hotellsängen. 
 
Jag hade världens bästa dag med min favorit<3
 
Hoppas ni alla hade en härlig dag tillsammans med nära och kära!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: