Jag trivs!

Bra arbetskollegor är verkligen det viktigaste på ett jobb. För tillfället har jag tre jobb och jag trivs så himla bra! Det har blivit många timmar på MediaMarkt nu då jag hoppar in extra för en kollega som är ute och reser och det är jag väldigt tacksam för att jag får göra. Att jobba oftare gör att man lättar kommer in i hur allt fungerar och får in rutin. Nu känns det äntligen som om saker börjar falla på plats. Kollegorna är inget annat än fantastiska! Alla är så snälla och hjälpsamma. Det är ingen som suckar och rullar med ögonen när man kommer med frågor(vilket man ofta gör så här i början) så det känns skönt att man verkligen får hjälp och blir bra bemött. Att jobba är jättekul och mina fantastiska kollegor förgyller hela arbetsdagarna. 
 
Idag har jag jobbat på Din Sko här i Piteå vilket också är superkul! Ett lite lugnare tempo men ändå alltid något att göra och även där jättebra kollegor.
 
Imorgon är det Luleå och MediaMarkt igen och det känns superkul! Dessutom är det Emils födelsedag så det blir fika och firande efter jobbet. Ha en fin kväll! 
 
 
Kommentera inlägget här: