Mitt nya jobb

Eller mina kan man väl säga, eftersom det egentligen är två nya jobb! Sedan tidigare jobbar jag ju på min pappas restaurang(Ängeln), men nu känner jag att jag vill testa något nytt, speciellt en annan bransch. 
 
Från och med nu hittar ni mig alltså på gsm Telecom- avdelningen på MediaMarkt på Storheden (ska alltså sälja telefoner, surfplattor och abonnemang), på Din Sko här i Piteå och än så länge fortfarande på Ängeln där jag även har hand om lite av det administrativa arbetet. 
 
Det kommer bli så att jag har alla tre jobb samtidigt tills dess att jag får tillräckligt mycket timmar på någon av jobben. Riktigt spännande känns det! Jag har redan gjort bort mina två utbildningsdagar på MediaMarkt så nu har jag lite extrasaker att läsa på här hemma innan mitt första "riktiga" arbetspass på fredag. Jag har fått en tillsvidareanställning där men inte än på så många timmar jag önskar. På Din Sko har jag provjobbat en dag och där kommer jag då jobba extra vid behov. Förhoppningsvis gör jag ett bra jobb och får jobba ännu mer på båda ställena. Det känns riktigt kul och motiverande, ingen är gladare än jag!
 
Har fått en tjock mapp med papper att läsa igenom och även göra lite utbildningar på datorn 
 
Kommentera inlägget här: