Slarvig

Det har blivit lite sämre uppdatering här på sista tiden, men jag har inte glömt bort bloggen! Det har blivit en hel del jobb på sista tiden. Varje dag faktiskt. Och så har jag lyckats slarva bort minneskortet till kameran så jag kan inte ta några bilder just nu. Tycker det är så tråkigt att göra inlägg utan bilder. Ska köpa mig ett nytt och skärpa mig med uppdateringen!
 
Sedan sist har jag som sagt mest jobbat och även umgåtts en hel del med min bror. Det börjar bli varmare ute vilket känns riktigt bra. Någon vecka till sen jäklar ska jag sätta igång och börja motionera!  Förresten så gick det riktigt bra på Ikea!! Jag köpte allt jag hade skrivit upp på listan förutom ett badrumsskåp som tyvärr var tillfälligt slut. Så nu står alla saker i garaget här och väntar på att jag ska få den där efterlängtade nyckeln i handen.
 
Nu ska jag göra mig klar och åka ner på jobbet som idag är Ängeln. I helgen hittar ni mig annars på DinSko där jag också var igår. Vårnyheterna är inne och denna helg kör vi 20% rabatt på alla skor och utensilier så passa på att kika förbi!
 
Köpte mig en ny vårjacka på HM för ett tag sedan. Snart är våren här på riktigt!
 
Kommentera inlägget här: