23

Förra fredagen var det min tur att fylla 23 år. Inget man har gått och längtat efter så där direkt, då åldersnojan börjar komma redan nu. Vad vill man med livet? Vad ska man bli? Vilken hårfärg ska man ha? Svåra frågor det där...
 
Hur som helst så hade jag en fantastisk födelsedag! Det var superfint väder, vilket gör att man automatisk mår liiite bättre än annars (i alla fall jag). Jag hade bokat tid att fixa naglarna så jag och Victor åkte en sväng till Birsta efter att vi haft en mysig frukost hemma. Efter det kom vi hem och jag tog en liten powernap innan vi gick en sväng ner till stan och köpte en kaffe och smoothie to go. Vi gick en sväng längs kanalen på vägen hem.
 
Kvällen avslutades hemma hos Victors föräldrar där det bjöds på god mat som alltid! 
 
Två dagar innan jag fyllde år kom Therese och Frida förbi och fikade och firade mig i förväg. Av dem fick jag en superfin bukett. Den blev riktigt snygg i vasen jag suktat över en tid nu. Kär i kombon! Victor visste precis vad jag ville ha.
 
Jag har fått massor med superfina presenter så TACK så jättemycket allihopa och tack till varje litet grattis jag fått. Superkul!
 
För tillfället är jag i Piteå (igen) och njuter av min andra mini-semester. Väldigt skönt och välbehövligt då det blivit mycket jobb på sista tiden.
 
 
 
 
 
Så vackert!
Kommentera inlägget här: