En vecka i Piteå

Nu blev det ett sånt där långt uppehåll igen som jag egentligen hade tänkt undvika. Det finns väl egentligen ingen ursäkt annat än att livet kommer emellan. Tvätt, städning, handla, laga mat och jobba. Sånt där tråkigt man måste göra. Sen är man så trött så man orkar inget annat än att kolla på Efter Fem på TV4 och sedan lägga sig för att orka göra om allt en gång till imorgon.
 
Nu är jag i alla fall här igen! För tillfället sitter jag i Piteå (som förra gången jag skrev här) och ska snart börja packa lite smått för hemfärden imorgon. Jag har varit här i lite mer än en vecka och det är inte annat än underbart!
 
(Ibland undrar jag nästan hur jag kunde flytta ifrån detta, men sedan kommer jag på att här finns inte Victor längre, så då är det Sundsvall som gäller! Missförstå mig rätt, jag tycker verkligen om Sundsvall jättemycket och det blir bättre för varje dag som går, men hjärtat kommer ändå alltid att finnas i Piteå.)
 
Hur som helst. Här har jag firat midsommar, umgåtts med vänner och familj, sprungit på bekanta lite här och var och bara myst. I juli kommer jag tillbaka hit igen! Jag låter bilderna nedan visa ett axplock av min vecka:
 
Midsommarfirande hos min morbror med familj
Jag och lillebror
 
 
 
 
 
Bad ute i solen
Syren, min favorit som doftar så gott!
Fika på takterassen 
Jordgubbar och kakor vid tages en solig kväll med Sandra och Mathilda
Fina regnfria kvällar
Midsommarvädret hade svårt att bestämma sig
Fiske vid Fåröbron
 
Lyxshake på Mathildas balkong
Kommentera inlägget här: