Piteå

De senaste fem dagarna har spenderats här i Piteå. Det är verkligen full fart hela tiden för att hinna med att göra allt och träffa alla. Som vanligt prioriteras de närmsta vännerna och familj. Superkul att att vara här! Senaste veckorna har jag verkligen längtat efter att komma hit och träffa några bekanta då jag ibland känner mig lite ensam i Sundsvall, dessutom känns det som länge sedan sist. Över julen var vi endst här i två dagar.
 
På vägen hit till Piteå stannade jag till i Umeå för att äta lunch med Max i Avion shoppingcenter. Så kul att träffa honom, det var ett tag sedan sist!
 
Lagom till middagen var jag hemma hos mamma och pappa och hann även se en värdig mellovinnare koras under kvällen(tradition med Melodifestivalen i min familj). Efter det har jag hunnit umgås en hel del med min lillebror och även hans tjej, blivit bjuden på middag hos Mathilda och Niklas, hälsat på morbror med familj, åkt en sväng till Luleå och träffat gamla kolegor (saknar er massor!), firat mamma som fyllt år, gått en sväng på isbanan och mycket mer.
 
Det har varit några riktigt fantastiska och välbehövliga dagar för min del alltså! Jag känner att jag fått ut mycket av vistelsen och blivit mer avslappnad. Så tacksam att jag fick ledigt och kunde åka hit trots att flera från jobbet skulle bort samtidigt.
 
Imorgon bär det hemåt till Sundsvall igen, håller tummarna för trevligt körväder. Hemma har Victor kämpat och slitit med den pågående renoveringen i lägenheten. En riktigt duktig karl har jag! Bilder från renoveringen kommer senare, men här närmast kommer några bilder från mina dagar i Piteå:
 
Från en promenad på isbanan nedanför mina föräldrars hus. Isvindar den dagen kan jag lova!
 
 
 
Födelsedagslunch på Mr.Wok
Avslappningskväll igår med bubbelbad
Såg Jennifer efter Nygatan med hennes fina lilla Nova! 
 
Kommentera inlägget här: